FC Thy – Thisted Q um Jensu K. Tórolvsdóttir

Mynd: FC Thy

í januar mánaða í ár flutti ein av evraríkastu føroysku kvinnuleikarum her á landið niður til danska fótbólt og felagið FC Thy – Thisted Q, sum í bestu kvinnudeildini í Danmark.

Nú hevur felagið gjørt eina samrøðu við Jensu Kannuberg Tórolvsdóttir, sum her kann lesast niðanfyri:

𝐅æ𝐫ø𝐬𝐤 𝐥𝐚𝐧𝐝𝐬𝐡𝐨𝐥𝐝𝐬𝐬𝐩𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐬𝐤𝐢𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐭𝐢𝐥 𝐅𝐂 𝐓𝐡𝐲 – 𝐓𝐡𝐢𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐐

Vi er glade for at kunne præsentere 21-årige Jensa Torolvsdottir som ny spiller i FC Thy – Thisted Q truppen
Vi glæder os til sammen med Jensa at fortsætte hendes udvikling i Thy og i den danske liga

Jensa er en teknisk dygtigt spiller som hun bruger godt i kombinations spillet. Hun har en god spilforståelse som hun bruger godt på sin position på den centrale midtbane.

Jensa har et rigtig god spark som hun ofte bruger når hun afslutter på mål langt udefra. Hun er faldet rigtig godt til i truppen og er meget vellidt, da hun altid er koncentreret, positiv og giver sig 100 % til træning.

Jeg har valgt at spille i Thisted fordi jeg gerne vil udfordre mig selv, og så har jeg altid haft en drøm om at prøve mig af i udlandet.

Jeg synes at Thisted er det rigtige sted for mig at udvikle mig som fodboldspiller, da her er et rigtig godt træningsmiljø.

Jeg var til prøvetræning i en uge i november, og jeg kunne rigtig godt lide byen og det sammenhold som er i klubben, både på og udenfor banen.

Alle omkring klubben har taget rigtig godt imod mig, hvilket gør at jeg har følt mig meget velkommen.

Jeg glæder mig til at prøve og spille på et højere niveau end jeg er vant til og glæder mig bare til at komme i gang med sæsonen, og forhåbentlig hjælpe holdet til en god placering her i slutspillet, siger Jensa.

Ø𝐧𝐬𝐤 𝐉𝐞𝐧𝐬𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧 𝐭𝐢𝐥 𝐤𝐥𝐮𝐛𝐛𝐞𝐧